Menu
Your Cart

Hangers - Goud - zetkast Rondjes

Prachtige moedermelkhanger met een gladde geelgouden zetkast van 5mm. Deze hanger past perfect bij de ringen, oorbellen en armbanden met dezelfde gladde zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :)  Op de achterkant kan 1 letter of een hartje worden gegraveerd als symbool voor meerdere kindere..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
Prachtige geelgouden hanger gemaakt van duurzaam gerecycled goud. De hanger heeft een moedermelksteen van 10mm met daarin blaadjes van de madelief het symbool voor trouwe liefde en schoonheid.Productinformatie:zetkast: duurzaam gerecycled geelgoudoogjes: duurzaam geelgoudsteen: moedermelk met daarin..
€725,00
Excl. BTW:€599,17
Opdracht: Trouwe liefde en schoonheid (prijs op aanvraag) Opdracht: Trouwe liefde en schoonheid (prijs op aanvraag)
New Op aanvraag
In opdracht mocht ik deze geweldige geelgouden set met madeliefjes maken. Madeliefjes staan voor trouwe liefde en schoonheid. De gehele set is gemaakt uit duurzaam gerecycled geelgoud.De set bestaat uit:- een ring met moedermelksteen met echte madelief blaadjes, plus een diamant vvsi en een gouden m..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige moedermelkhanger met een grillige geelgouden zetkast van 5mm. Deze hanger past perfect bij de ringen, oorbellen en armbanden met dezelfde grillige zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :) *Natuurlijk kun je de hanger ook krijgen in volledig zilver of in geelgoud of zilver in de m..
€249,00
Excl. BTW:€205,79
Mooie rosegouden kleine fijne hanger met een gladde zetkast en moedermelksteen van 5mmProductinformatie:zetkast en oogjes: duurzaam rosegoudsteen: jouw eigen moedermelksteen 5mm..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
Mooie geelgouden hanger met een gladde zetkast en moedermelksteen van 6mmProductinformatie:zetkast en oogjes: duurzaam geelgoudsteen: moedermelksteen 6mm..
€195,00
Excl. BTW:€161,16
Prachtige moedermelkhanger met een grillige geelgouden zetkast van 10mm. Deze hanger past perfect bij de ringen, oorbellen en armbanden met dezelfde grillige zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :) *Natuurlijk kun je de hanger ook krijgen in volledig zilver of in geelgoud of zilver in de ..
€695,00
Excl. BTW:€574,38
Prachtige moedermelkhanger met een grillige massieve zware geelgouden zetkast van 12mm. Deze hanger past perfect bij de ringen, oorbellen en armbanden met dezelfde grillige zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :) Materiaal:oogjes: Duurzaam 14k goudZetkast: Duurzaam 14k goudDe zetkast word..
€775,00
Excl. BTW:€640,50
1 - 8 van 8 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.