Menu
Your Cart

Hangers - Zilver - zetkast Hartjes

Opdracht: Hanger hartje en geboortestenen (prijs op aanvraag)
New Op aanvraag
Ik mocht deze mooie hanger maken met hartje van moedermelk en twee geboortesteentjes van september en juli. Natuurlijk ook mogelijk met andere of meer/minder geboortestenen (prijs op aanvraag via mail)..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige moedermelkhanger in de vorm van een hartje van +-6/7mm. Deze hanger past perfect bij de ring, het armbandje en de oorbellen van dezelfde hartjescollectie, zo kun je een mooie set creëren :) Op de achterkant van deze hanger kan 1 letter worden gegraveerd. Als je een gravering wil kun j..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Superlief klein mini hartjes hanger met steentje van moedermelk, ook heel erg leuk voor je dochtertje..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Prachtige grote moedermelkhanger in de vorm van een hart. De zetkast is grillig, op de achterzijde kan een naam worden gegraveerd. Optioneel: parelmoerglans, geboortebloemen of een haarlok zoals op deze fotoProductinformatie:zetkast: duurzaam zilversteen: moedermelk..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Prachtige moedermelkhanger met een gladde zilveren zetkast van 14mm. Deze hanger past perfect bij de ringen, oorbellen en armbanden met dezelfde gladde zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :) *Natuurlijk kun je de hanger ook krijgen in andere maten of met minder/meer hartjes (meerprijs)Ma..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Mooie moedermelkanger in de vorm van een klavertje vier. De hanger kan gelijk helemaal gevuld worden met melk, of in etappes bij elk kind een hartje. Op de achterkant van het hartje kan een initiaal van het kindje worden gegraveerdHet klavertje heeft een hoogte van 10mm en tevens een breedte van 10m..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Prachtige moedermelkhanger met een gladde zilveren zetkast van 14mm. Deze hanger past perfect bij de ringen, oorbellen en armbanden met dezelfde gladde zetkasten, zo kun je een mooie set creëren :) Materiaal:oogjes: Duurzaam 925 zilverZetkast: Duurzaam 925 zilverHartjes: Duurzaam 925 zilverEXCL..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.