Menu
Your Cart

Ringen met moedermelk - ZILVER - BLOEMEN en andere vormen

Stevige grove grillige moedermelkring met moedermelksteen in vrije vorm. Deze ring wordt altijd weer net iets anders per keer dat ik hem maak.Informatie:Gehele ring: duurzaam zilversteen: in vrije vorm gemaakt van moedermelk..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
Moedermelk ring met Zon Moedermelk ring met Zon
Op aanvraag
DEZE RING IS EEN EENMALIGE OPDRACHT EN ZAL IK NIET OPNIEUW VOOR IEMAND ANDERS MAKEN OMDAT HIJ NOOIT HETZELFDE ZAL WORDEN ALS DE RING OP DEZE FOTO :)Prachtige speciale zilveren moedermelkring. De ring heeft een brede band opgebouwd uit meerdere ringen die allemaal vast aan elkaar zitten, met daaraan ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
* Band: duurzaam 925 sterling zilver* Bloem:  duurzaam 925 sterling zilverDikte van de Band: Ik maak alle banden zelf, ze hebben hierdoor niet allemaal exact dezelfde maat, deze band is ongeveer 2.5-3mm breed, in de band kan gegraveerd worden* Deze band kan ook gehamerd en dat kost ni..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
VANWEGE HET GROTE AANTAL OPDRACHTEN WORDT DIT MODEL DE KOMENDE MAANDEN TIJDELIJK NIET GEMAAKTVerfijnde ring met bloembladeren en moedermelksteen van +-3mm. Elke bladnerf graveer ik er stuk voor stuk met de hand in.Ook verkrijgbaar in geelgoud, rosegoud of witgoud. Prijs op aanvraag!Informatie:gehele..
€325,00
Excl. BTW:€268,60
VANWEGE DE VELE OPDRACHTEN HEB IK EVEN EEN STOP OP DE SPECIALERE SIERADEN, DEZE IS WEER BESCHIKBAAR VANAF JANUARIPrachtige ring in de vorm van een olijftak met kleine moedermelksteen Informatie:Gehele ring: duurzaam zilversteen: moedermelk +-3mm..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
Prachtige stevige dikke ring met brede band en massieve bloem met moedermelksteen van +-3mmband: duurzaam zilver brede band 4/5mm gehamerdzetkast: bloem zilversteen: moedermelk..
€295,00
Excl. BTW:€243,80
VANWEGE DE VELE OPDRACHTEN WORDT DIT MODEL DE KOMENDE MAANDEN EVEN NIET GEMAAKTMooie stevige massieve ring met grillige ovalen zetkast met een madelief en takje aan de zijkant van de zetkast. Madelief staat voor trouwe liefde en schoonheid.Informatie:band: duurzaam zilver dikte 2.5mm, in de band kan..
€325,00
Excl. BTW:€268,60
Moedermelk ring met geboortestenen aan te passen naar eigen wensen Moedermelk ring met geboortestenen aan te passen naar eigen wensen
Op aanvraag
Deze ring kan naar eigen wens worden gemaakt. mail voor een prijsopgave naar info@tantetaat.nl. Vermeld daarbij de gewenste stenen en gewenste metaal: zilver of goud..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige zilveren moedermelkring met zilveren gladde band en zilveren roosje, naast het roosje zit een zetkastje met een kleine moedermelksteen van 3mm.Materiaal:band: duurzaam zilverroosje: duurzaam zilverzetkast: duurzaam zilversteen: moedermelksteen..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
1 - 9 van 9 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.