Menu
Your Cart

Overig

Hier vind je overige producten die te maken hebben met de sieraden van TanteTaat.
Ondere andere de cadeaubon, ringmaat pakket of DNA-kit kan je hier vinden!

Wil jij graag jouw sieraad laten graveren? Dat is bij veel ontwerpen mogelijk :)HANGERTJES: Alle hangers kunnen gegraveerd worden. Degene van 5mm en 6mm kunnen gegraveerd worden met 1 letter of een hartje als symbool voor meerdere kinderen. Degene van 8mm en groter kunnen gegraveerd worden met ..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
Cadeaubon :) Cadeaubon :)
Op aanvraag
Superleuk om cadeau te geven ... en stiekem ook wel heel erg handig om cadeau te geven ;) want met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf haar / zijn sieraad uitkiezen !!! De cadeaubon wordt als een cadeautje voor je ingepakt en met de post naar jou verzonden. Je kunt kiezen uit heel veel t..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen kiest ervoor om het DNA op dezelfde manier naar de smederij / winkel te krijgen. Misschien vind je het fijn om het zelf langs te komen brengen, misschien heb je thuis al een spuitje of zakje met het DNA die je zo naar mij kan verzenden of misschien vind je..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
RINGMATENAls je het moeilijk vindt om de ringmaat van jezelf of van een ander te bepalen kan het handig zijn om deze op te meten met behulp van deze ringenbos.  Je kunt deze ringenbos tegelijk bestellen met de ring die je graag zou willen. Kies bij die ring(en) vervolgens een willekeurige ringm..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Het geeft een mooi effect om een haarlokje(s) aan het DNA sieraad toe te voegen. Haarlokjes kunnen aan elk DNA sieraad worden toegevoegd.voor de moedermelksieraden geldt: hoe donkerder de haartjes hoe beter deze zichtbaar zijn tegen de melkwitte achtergrondvoor de assieraden geldt: de kleur van de a..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
PARELMOERGLANSIk krijg vaak de vraag wat het verschil is tussen sieraden met en zonder parelmoerglans.Parelmoerglans is een roze/blauwe/groene glinstering in de steen die heel mooi schittert als de zon erop schijnt :) op een foto is de glinstering soms moeilijk in beeld te brengen maar in het echt i..
€10,00
Excl. BTW:€8,26
1 - 6 van 6 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.