Menu
Your Cart

Ringen met Bloem

Ring van Goud met Bloem en Briljant (prijs op aanvraag) Ring van Goud met Bloem en Briljant (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
                                                                                     ..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Ring van Goud met Bloem en Briljant Met gehamerde brede band (prijs op aanvraag) Ring van Goud met Bloem en Briljant Met gehamerde brede band (prijs op aanvraag)
Op aanvraag
Prachtige ring met een brede gehamerde band en een mooie grote bloem plus briljant, echte eyecatcher !!Band: duurzaam 14k geelgoud, +-4mm dikBloem: duurzaam 14k geelgoud, de bloem heeft een diameter van ongeveer 14mm en een hoogte van ongeveer 4.5mmDiamant: briljant geslepen van 2mm..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Bloemring met diamanten (prijs op aanvraag) Opdracht: Bloemring met diamanten (prijs op aanvraag)
New Op aanvraag
In opdracht mocht ik oud goud vermaken tot deze prachtige bloemen ring met in de kern van de bloem rondom vol met diamanten :)Prijs op aanvraag !!..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Moedermelkring met takjes (prijs op aanvraag)
New Op aanvraag
In opdracht mocht ik deze prachtige mosdermnelkring met takjes maken. deze ring is ook mogelijk met een andere steen bijvoorbeeld assteen of edelsteen, ook in geelgoud of rosegoud (prijs op aanvraag)..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Ring met bladeren
Op aanvraag
(prijs op aanvraag)..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Opdracht: Ring met Saffier en bloem (prijs op aanvraag) Opdracht: Ring met Saffier en bloem (prijs op aanvraag)
New Op aanvraag
In opdracht mocht ik deze mooie geelgouden ring met blauwe saffier maken :) prijs op aanvraag..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Mooie geelgouden zware massieve ring met dikke grillige massieve ringband die doet denken aan de vorm van de navelstreng met daarop een massief zware geelgouden madeliefje met moedermelksteen. Het madeliefje staat voor trouwe liefde en schoonheid.Deze ring is ook heel erg mooi om te combineren met b..
€1.450,00
Excl. BTW:€1.198,35
Productinformatie:* Band: fairtrade/fairmined 925 sterling zilver* Bloem:  fairtrade/fairmined 925 sterling zilverDikte van de Band: Ik maak alle banden zelf, ze hebben hierdoor niet allemaal exact dezelfde maat, deze band is ongeveer 2.5-3mm breedMaat van de bloem:  De..
€175,00
Excl. BTW:€144,63
Productinformatie Materiaal: * Band: fairtrade/fairmined 925 sterling zilver bolletjesband 2.5mm, een dunnere bolletjesband van 2mm kan ook als je dat graag zou willen * Roosje: duurzaam zilver Maat van het Roosje:  Het roosje heeft een diameter van ongeveer 10mm en e..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
ProductinformatieMateriaal:* Band: fairtrade/fairmined 925 sterling zilver, gladde band* Roosje: duurzaam zilverMaat van het Roosje:  Het roosje heeft een diameter van ongeveer 10mm en een hoogte van ongeveer 5mm..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
* Band: duurzaam 925 sterling zilver* Bloem:  duurzaam 925 sterling zilverDikte van de Band: Ik maak alle banden zelf, ze hebben hierdoor niet allemaal exact dezelfde maat, deze band is ongeveer 2.5-3mm breed, in de band kan gegraveerd worden* Deze band kan ook gehamerd en dat kost ni..
€275,00
Excl. BTW:€227,27
VANWEGE HET GROTE AANTAL OPDRACHTEN WORDT DIT MODEL DE KOMENDE MAANDEN TIJDELIJK NIET GEMAAKTVerfijnde ring met bloembladeren en moedermelksteen van +-3mm. Elke bladnerf graveer ik er stuk voor stuk met de hand in.Ook verkrijgbaar in geelgoud, rosegoud of witgoud. Prijs op aanvraag!Informatie:gehele..
€325,00
Excl. BTW:€268,60
1 - 12 van 23 (2 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.