Menu
Your Cart

Gehamerde Ringen

ProductinformatiePrachtige gehamerde ring van 1.5mm dik gemaakt van duurzaam 14k geelgoud. Deze ring is erg geschikt en ook erg mooi om te combineren met andere ringen aan dezelfde vinger :)..
€225,00
Excl. BTW:€185,95
Voorbeeld van een op maat gemaakte set trouwringen: Trouwringen Geelgoud Gehamerd plus Verlovingsring
Op aanvraag
VOORBEELD In opdracht maakte ik deze geelgouden trouwringen. Voor hem een brede gehamerde ring, voor haar een smalle gehamerde ring plus een extra ring met daarin de steentjes uit haar verlovingsring :) Prijs in overleg Wil je zelf ook trouwringen laten maken? Omdat ik alles helemaal z..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Voorbeeld van een op maat gemaakte set trouwringen: Trouwringen Geelgoud Gehamerd
Op aanvraag
Prijs in overleg• Trouwringen van Duurzaam Goud • Vlak voordat de corona-maatregelen in gingen kreeg ik van een bruidspaar uit Den Haag de opdracht om mooie trouwringen te maken. Gelukkig konden we nog wel in de winkel hun wensen bespreken en hadden ze ook gelijk hun geërfde goud meegenomen. Ze..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Voorbeeld  Trouwringen Zilver Gehamerd Voorbeeld  Trouwringen Zilver Gehamerd
Op aanvraag
Mooie zilveren gehamerde ringen, stoer voor zowel vrouwen als mannen :)De dikte van de band kan gevarieerd worden, op de foto zie je twee dezelfde diktes maar de ene band kan ook dikker / dunner dan de andere.Prijs in overleg..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Productinformatie* Band: zilveren halfronde band, de band heeft een oorspronkelijk een dikte van van 2mm maar zijn door het hameren is deze iets breder geworden. In de band kan worden gegraveerd ..
€24,00
Excl. BTW:€19,83
Productinformatie* Band: zilveren halfronde band, de band heeft een oorspronkelijk een dikte van van 2.5mm maar zijn door het hameren is deze iets breder geworden. In de ring kan een naam, datum, korte tekst worden gegraveerd ..
€29,00
Excl. BTW:€23,97
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.