Menu
Your Cart

Ringen met moedermelk - GOUD - zetkast HARTJE

Prachtige moedermelkring met een dunne geelgouden gladde band van 1.5mm en gladde geelgouden zetkast in de vorm van een hartje van 6mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger kunt maken.Materiaal:Band: Duurzaam 14k goudZ..
€425,00
Excl. BTW:€351,24
Prachtige moedermelkring met een mooie stevige geelgouden bolletjes band van 2.5mm en een gladde geelgouden zetkast in de vorm van een hart van 7mm met een moedermelksteen in de vorm van een hartMateriaal:Band: Duurzaam14k goudZetkast: Duurzaam 14k goudDe zetkast wordt gevuld met jouw eigen moederme..
€825,00
Excl. BTW:€681,82
Prachtige geelgouden moedermelkring met stevige brede gehamerde band van 2.5mm en hartje met moedermelkProductinformatie:band: geelgouden gehamerde band van 2.5mm zetkast: geelgoud hartje steen: moedermelkgravering mogelijk :) ..
€775,00
Excl. BTW:€640,50
Prachtige moedermelkring met een mooie stevige dikke geelgouden gladde band van 2.5mm waarin gegraveerd kan worden en een gladde geelgouden zetkast in de vorm van een hart van 7mm met een moedermelksteen in de vorm van een hartMateriaal:Band: Duurzaam14k goudZetkast: Duurzaam 14k goudSteen: moederme..
€775,00
Excl. BTW:€640,50
Moedermelk ring en geboorteringen voorbeeldset Moedermelk ring en geboorteringen voorbeeldset
Op aanvraag
Voorbeeld van een prachtige set met moedermelkring (hartje), geboorteringen (november, april) en dunne bolletjes aanschuifringen.Deze set kun je zelf samenstellen en zo uitgebreid maken als je wil met een extra moedermelkring, extra geboorteringen of juist extra aanschuifringen. Speels en heel perso..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
Prachtige moedermelkring met een dunne geelgouden ronde band van 1.5mm en geelgouden zetkast in de vorm van een hartje van 5mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, ze hebben allemaal dezelfde band onder het zetkastje zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan een vinger ..
€349,00
Excl. BTW:€288,43
Prachtige moedermelkring met een dunne geelgouden ronde band van 1.5mm en geelgouden grillige zetkast in de vorm van een hartje van 6mm. Deze ring past perfect bij de geboortesteen ringen, ze hebben allemaal dezelfde band onder het zetkastje zodat je zelf een prachtige verzameling ringen voor aan ee..
€625,00
Excl. BTW:€516,53
1 - 7 van 7 (1 pagina's)
TanteTaat.nl maakt gebruik van essentiële cookies om de site te laten werken. Wij verstrekken geen informatie aan derden.